Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

Mindenekelőtt köszönjünk annak a közel 100 kollégának a munkáját, akik már a határidő előtt kitöltötték helyzetfelmérő kérdőívünket!

Minden perc, minden nap számít!

Kérjük, hogy saját kérdőívünket és a most hozzánk eljuttatott friss MTÜ kérdőívet a határidőkig feltétlen töltsétek ki! Szóljatok fesztiválrendező kollegáknak, akár szövetségi tagok, akár nem. Ha van olyan fesztiválotok, amellyel nem vagytok MFSZ tagok, kérjük annak a rendezvénynek a nevében is töltsétek ki a formot, azzal a kiegészítéssel, hogy a megjegyzés rovatba beírjátok, hogy „NEM TAGFESZTIVÁL”!

MFSZ: https://forms.gle/mLK7CeH2Mh9Sf8xM9

Határidő: március 22., 18:00 óra

MTÜ: https://www.113.vovici.net/se/13B2588B02518F3C

Határidő: március 24., 18:00 óra

A Magyar Fesztivál Szövetségünk – a helyzethez képest – minden lehetőséget „megragad”, hogy valamilyen módon kezelje a járvány miatti problémákat, képviselje tagságunk érdekeit.  A jelen mellett foglalkozunk már a jövőbeni „újraindítással” összefüggő marketing kommunikációs és gazdasági, finanszírozási kérdésekkel is.

A vis maior helyzet okozta, esetleges kompenzációk miatt viszont alapvető szükségünk van egzakt, vagy becsült adatokra, ebben elengedhetetlen a Ti segítségetek!

Az MFSZ „koronás munkacsoportjával” igyekezünk információkhoz jutni és információkat adni. Az EMMI és az MTÜ folyamatosan érdeklődik, hisz nagy erővel dolgoznak a helyzet kezelésén, ebben – országos szinten – szakmai szervezetünket tekintik elsődleges partnernek.

Üdvözlettel és köszönettel:

Márta István és az MFSZ munkacsoport tagjai: Borsa Kata (alelnök), Horváth László (alelnök), Szigetvári József (elnökségi tag), Bogdán Gábor (kommunikáció), Somoskeőiy Ágnes (titkár), Hunyadi Zsuzsa (tanácsadó), Inkei Péter (tanácsadó)

-Eredeti felhívásunkat ide kattintva olvashatod!