A különféle döntéshozó partnerekkel az elmúlt hetekben sorra kerülő, és jelenleg is zajló egyeztetésekkor igen jó szolgálatot tettek a decemberben szervezett összegző felmérés adatai, információi. Ezen belül is különös haszonnal meríthettünk a szabad válaszra módot nyújtó kérdésekre adott kiegészítésekből.

Többen éltek evvel a lehetőséggel, és több-kevesebb szóval toldották meg a kérdőív választható megoldásait. Úgy gondoljuk azonban, hogy sosem elég a támogató, segítő szavakból!

A vészhelyzet – sajnos – még nem hárult el, és tovább kell érvelnünk a fesztiválok kármentéséért; másfelől viszont körvonalazódnak az újranyitás feltételei. Az ezekkel összefüggő további egyeztetések során fontosak a tagság helyzetére és prioritásaira vonatkozó hiteles és friss információk. Kérjük, hogy amennyiiben a „Miben látják a Magyar Fesztivál Szövetség szerepét a kialakult körülmények tükrében?” kérdésre a decemberi kérdőív korlátait meghaladó, vagy azóta időszerűvé váló közlendője van, egyszerű email formájában Felmérés PS tárggyal küldjék el a következő napokban a fesztivalszovetseg@fesztivalszovetseg.hu  címre. 

Segítségüket ezúttal is köszönjük!