Időpont

2023. augusztus 14. – 2023. augusztus 20.

Helyszín

Nagyerdei Park

A Nagyerdei Sörkert | Beer by Lake a Debreceni Virágkarnevál részeként megvalósuló gasztrokulturális esemény, mely a hazai, minőségi sörgasztronómiát és a kulturált szórakozást népszerűsíti. A rendezvényen megjelennek a kisüzemi sörfőzdék, a hazai kedvelt márkák és a külföldi sörházak kínálatai is. A fesztivál az újhullámos sörforradalmat hozza el a kelet-magyarországi régióba.

A Nagyerdei Sörkert | Beer by Lake hangulatát meghatározza a Békás-tavat körülölelő egyedülálló természeti környezet és a Nagyerdei Park különleges atmoszférát kölcsönöz a rendez- vénynek. Az országos szinten is jelentős sörgasztronómiai eseményen számos ismert előadó és gasztroblogger lép színpadra, minőségi időtöltést és nagyszerű szórakozási lehetőséget biztosít. A vendégek részt vehetnek tematikus sétákon, ahol megis- merkedhetnek a különböző sörökkel, sörfőzdékkel, ízjegyekkel és az elkészítéshez kapcsolódó izgalmas szokásokkal. Az eseményen helyet kapnak zenei produkciók és közösségi játékok (pl. sörpong, kvíz) is, melyek együttesen biztosítják a gondtalan kikapcsolódás élményét.

A Virágkarnevál valódi fogalom a hazai rendezvény-palettán, mely az elmúlt több mint 50 év alatt összeforrt Debrecen nevével. Magyarország egyik legnagyobb és legismertebb fesztiváljaként nemzetközi szinten is látható esemény, ezért – a belföldi látogatók mellett – a külföldről érkezők számára is vonzó turisztikai célpont. A karneváli héten idén is megnyitja kapuit a Nagyerdei Sörkert | Beer by Lake, mely izgalmas hazai kézműves söröket, változatos, nemzetközi sörkínálatot és a felhőtlen kikapcsolódás élményét hozza el a látogatók számára!