Időpont

2024. május 24. – 2024. május 26.

Helyszín

Nagykőrös | Cifrakert | Safari Park

A Szeretlek Nagykőrös Családi Hétvége számos szórakoztató programmal várja a nagykőrösieket és a hozzánk érkező vendégeket. Kifejezetten családi rendezvény, hiszen mindenki számára kínál programot, szórakozási lehetőséget. Széles társadalmi rétegek, korosztályok, hátrányos helyzetben élők elérését szolgálja, hogy a rendezvény ingyenes. Az ingyenesség mellett minőségi kulturális előadásoknak ad helyet, teret adva a helyi és országos hírű fellépőknek.

A gyermekprogramoktól a felnőtteknek szóló lehetőségekig minden korosztály igényeinek eleget kívánunk tenni. A háromnapos fesztivál helyszíne az első két napon a Cifrakert lesz, a város kedvelt pihenőhelye, ligetes parkja, a harmadik napon pedig a Nagykőrösi Safari Park.

Pénteken kellemes zenei ráhangolódással, egy felejthetetlen retro fesztivállal igyekszünk hangulatot teremteni a szombati napra, melynek délelőttjének fő programpontjai az I. Nagykőrösi legszelídebb kismotoros felvonulás, valamint a Kicsi Gesztenye Klub Show. Délután a szórakozásról számtalan fellépő gondoskodik, a koncertek közben pedig megpihenhet a Gasztrokertben, közben gyönyörködhet a fantasztikus adottságokkal rendelkező Cifrakertben. A szombati nap zárásaként egy lenyűgöző élő gálaműsor várja az érdeklődőket, vasárnap pedig a Safari Parkban folytatódik a buli.