Árpilis 19-20-án tartja éves rendes közgyűlését a Magyar Fesztivál Szövetség, amely a PajtaKulttal szervezett közös konferencia keretein belül valósul meg. A Hagyományok Házába várunk mindenkit az igen színesnek ígérkező kétnapos programmal.

A konferenciáról korábbi cikkünkben olvashatnak bővebben, most körüljárjuk a Szövetség közgyűlésének témáit.

A tervezett napirendi pontok a következők:

 1. A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása
  (levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, jegyzőkönyv hitelesítő stb.)
 2. Szakmai beszámoló
  (Borsa Kata, MFSZ elnök)
 3. Pénzügyi beszámoló
  (Fekete Tibor, KF&T KFT ügyvezető)
 4. Felügyelő Bizottság beszámolója
  (Gál Gábor FEB elnök)
 5. Pénzügyi beszámoló elfogadása
 6. 2022-es pénzügyi terv ismertetése / elfogadása
 7. Egyebek

Tekintettel arra, hogy az esemény rögtön húsvét után kezdődik, kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint még ezen a héten biztosítsa jelenlétét, az alábbi linket követve:

Jegyvásárlás, regisztráció: https://tixa.hu/pajtatolapalotaig-fesztivalszovetseg-2022

Ezúttal a szokásos, évről évre megszokott kötelező dolgokról fog szavazni a megjelent tagság, tisztújítás, alapszabály módosítás ezúttal nincs. A beszámoló, amelynek elfogadásáról a közgyűlés szavaz cikkünk végén található.

Szavazás, Mandátumvizsgálat

Szavazásra a Szövetség alapszabálya szerint azon tagszervezet első számú vezetője jogosult, amely szervezetnek tartozása nincs MFSZ irányába, azaz esetünkben befizetésre került a 2021-es kedvezményes tagdíj, valamint a 2022-es éves tagdíj is. Erről díjbekérőt minden tagunk kapott az elmúlt hetekben. (amennyiben mégsem, úgy kérjük, ezt jelezzék a fesztivalszovetseg@fesztivalszovetseg.hu email címen!)

Dokumentumok a mandátumvizsgálathoz

Kérünk mindenkit, hogy eredeti példányban hozza magával a kitöltött képviselői nyilatkozatot, amit cikkünk végén talál. Szavazásra csak eredeti példányan leadott nyilatkozat jogosít

Amennyiben az első számú vezető érkezik a közgyűlésre szavazni úgy 1 db kitöltött, eredeti példányban bemutatott nyilatkozat elegendő a szavazáshoz.

Ha nem az első számú vezető érkezik a közgyűlésre szavazni, úgy 2 db kitöltött, eredeti példányban bemutatott dokumentum szükséges a szavazáshoz! Egy nyilatkozat, valamint egy meghatalmazás. (amely szintén megtalálható cikkünk végén)

Várunk mindenkit szeretettel a Hagyományok Házában!


MFSZ_pénzügyi_beszámoló_2021

mfsz-kepviseloi_nyilatkozat_2022
MFSZ_meghatalmazás