Magyar Fesztivál Szövetség és a Funcode Wizard:
Partnerség a fesztivál jegyértékesítés megújításáért

A magyar fesztiválok színes palettája hosszú évek óta a kulturális élet meghatározó részét alkotja. Azonban, a jegyértékesítés folyamata hosszú ideje kihívásokkal teli volt, és gyakran nem nyújtotta azt a professzionalizmust és kényelmet, amit a fesztiválrajongók és szervezők elvárnak. Most azonban nagy hírt hozunk, hogy a Magyar Fesztivál Szövetség és a Funcode Wizard (korábbi nevén Ticketpro) támogatói partnerségbe kezdett, hogy forradalmasítsák a hazai fesztiválok jegyértékesítését és emeljék annak színvonalát.

Az MFSZ régóta képviseli és támogatja a hazai fesztiválok széles körét, és az évek során szoros kapcsolatot épített ki a fesztiválok szervezőivel és közönségével. A Funcode Wizard pedig a jegyértékesítés terén komoly tapasztalatokkal rendelkezik, és már számos hazai és nemzetközi esemény sikeres jegyértékesítését bonyolította le.

Az együttműködés előnyei között szerepel:

  1. Professzionális Jegyértékesítési Rendszer: A Funcode Wizard által kifejlesztett jegyértékesítési rendszer lehetővé teszi a fesztiválok számára, hogy könnyedén és hatékonyan értékesítsék jegyeiket. A rendszer egyszerű használata és testre szabhatósága lehetővé teszi a szervezők számára, hogy pontosan megfeleljenek az adott fesztivál igényeinek.
  2. Online Jegyértékesítés: A partnerség révén lehetőség nyílik az online jegyértékesítés fejlesztésére és optimalizálására. Ez kényelmet nyújt a fesztiválozóknak, akik könnyedén vásárolhatnak jegyeket a kívánt eseményekre online platformokon keresztül.
  3. Adatelemzés és Marketing: Az új partnerség lehetővé teszi az adatelemzés és a célzott marketing stratégiák kidolgozását. Ez segít a fesztiválok szervezőinek jobban megérteni közönségüket és hatékonyabban promótálni eseményeiket.
  4. Innováció és Fejlesztés: A Funcode Wizard folyamatosan fejleszti technológiáját és szolgáltatásait, hogy mindig a legújabb trendeknek és igényeknek megfeleljen. Az újítások révén a fesztiválok is versenyképesebbek lehetnek a piacon.
  5. NTAK adatszolgáltatás: A Funcode a jegyértékesítési piacon az elsők között építette ki az élő adatkapcsolatot a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központtal. Amennyiben szükséges, a Funcode díjmentesen vállalja, hogy automatikusan beküld minden jegyvásárlási adatot az NTAK rendszerébe.
  6. Kedvezmények a Magyar Fesztivál Szövetség tagjainak: A Funcode szeretne kedveskedni új partnereinek azzal, hogy az MFSZ tagoknak egyedi csomagajánlattal készült. Ehhez látogassatok el a www.funcodewizard.hu oldalra, ahol az “Árajánlat” gombra kattintva töltsétek ki az űrlapot és tüntessétek fel rajta, “MFSZ tag vagyok”.

A Magyar Fesztivál Szövetség és a Funcode Wizard együttműködése hatalmas lehetőséget kínál a hazai fesztiválok számára, hogy még professzionálisabbá és gördülékenyebbé tegyék a jegyértékesítést. Ezáltal a fesztiválok jobban tudnak koncentrálni a művészeti programok és a közönség szórakoztatására, miközben a technológia segíti őket az adminisztratív terhek leküzdésében.