Kedves Fesztiválszervezők, kedves Barátaink!
 
Örömmel látjuk, hogy az EFFE online pályázati weboldalán (www.effe.eu)  nagy számban regisztráltak itthonról is. Több hazai fesztivál már leadta a pályázatát.
 
A nagy európai érdeklődésre való tekintettel a belgiumi Koordináló Szervezet meghosszabbította a pályázat leadásának határidejét december 15-ig ,tehát még mindig van idő az európai megmérettetésben való részvételre.
 
Tájékoztatjuk az új pályázó fesztiválokat,hogy – a  nemzeti zsűrinkkel való egyeztetés értelmében –  a magyarországi regisztráció, vagy annak megújítása a www.fesztivalregisztracio.hu-n,  feltétele az európai pályázásnak.
Rendszerünk karbantartása még folyamatban van, de a frissítések folyamatosan láthatóak lesznek a felújított felületen. A fesztiválok befogadása –  a jelentkezők nagy száma miatt – pár napot, esetleg hetet vehet igénybe, ezért türelmeteket és megértéseteket kérjük.
Tájékoztatjuk az EFFE pályázókat továbbá, hogy az 50 eurós jelentkezési díj befizetése az online rendszeren, bankkártyával történik, (a jelentkezési adatok kitöltése után automatikusan utolsó lépésként a fizetés jelenik meg) a számlát lehet kérni az egyesület/szervezet/cég nevére.
 
Kedves Kollegák!
 
Felhívom figyelmeteket, hogy 19-én (szerdán) tartjuk konferenciánkat az Akváriumban.
Jelentkezési infok:
https://fesztivalszovetseg.hu/index.php?kod=9&modul=menupontok
 
Baráti üdvözlettel,
az MFSz elnöksége,
Márta István elnök