A Magyar Fesztivál Szövetség elnöksége folyamatosan keresi a lehetőségét annak, hogy a tagtársak fesztiváljainak szervezéséhez információval, együttműködéssel, vagy más kedvező lehetőségekkel tudjon hozzájárulni.

Örömteli hír, hogy a közelmúltban kötött együttműködés értelmében a Magyar Fesztivál Szövetség és a Guide.me Kft. együtt dolgozik tovább a tag-fesztiválok még szélesebb körben való megjelenési lehetőségein.

A közös munka értelmében a Guide.me által üzemeltett két turisztikai alkalmazás, a Magyarország a zsebedben, valamint a GuideMe külön, kiemelt helyen jeleníti meg a Szövetség tagságába tartozó fesztiválokat, ezzel színesítve programkínálatát. A fesztiválok számára pedig így egy újabb csatorna nyílik meg közönség felé.


A hosszútávú együttműködés céljai között szerepelnek további fejlesztések, amelyek – a közös tapasztalok kiértékelését követően – az együttműködés további finomhangolására irányulnak. az első ütem már megkezdődött, így az elmúlt hetekben már szép számú fesztivál található meg a fent említett alkalmazásokban. A jelentkezés folyamatos, az információk valós időben frissülnek, tehát a programkínálat is egyre színesebb.

„A hazai fesztivál élet az egyik legváltozatosabb az európai térképen a kis művészeti fesztiváloktól egészen az óriás, világhírű eseményekig. Remek lehetőséget láttunk abban, hogy egy újabb platformon gyűjtsük csokorba és mutassuk meg a közönség számára a Magyar Fesztivál Szövetség több mint 250 fesztiválját. Minden olyan lehetőséget örömmel veszünk, ahol a kölcsönös pozitívumok mentén tudunk értéket teremteni.”

– mondta el a megkötött megállapodásról Borsa Kata a Szövetség elnöke.