Ajánlás pályázóknak

Az NKA Kulturális Fesztiválok Kollégiuma a 2016. május 1. és 2017. április 30. között megvalósuló fesztiválok támogatására pályázatot írt ki. 

Beadási határidő január 28 csütörtök.

A pályázati felhívás értelmében a pályázathoz csatolható „tartalmilag illetékes szakmai/művészeti szervezet ajánlása (benyújtása nem kötelező, azonban a kollégium a döntés során figyelembe veszi)”.

A Magyar Fesztivál Szövetség, mint a magyarországi és határon túli magyar fesztiválok legnagyobb szakmai gyűjtőszervezete, a rendelkezésére álló információk alapján szakmai ajánlást ad az e célból hozzá forduló pályázóknak.

Az ajánlás iránti kérést legkésőbb január 22.

péntekig kell eljuttatni a fesztivalszovetseg@fesztivalszovetseg.hu e-mail címre a pályázó szervezet és fesztivál nevének megjelölésével.

A Magyar Fesztivál Szövetség szakmai ajánlást csak olyan fesztiváloknak ad, melyet a www.fesztivalregisztracio.hu oldalon regisztráltak.

Első alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválnak nem áll módunkban ajánlást adni.

Az MFSZ elnöke aláírásával hitelesített ajánlást legkésőbb 27-én, szerdán küldjük vissza a pályázathoz csatolható pdf formátumban.

Jelezzük, hogy a Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program keretében a http://www.fesztivalregisztracio.hu oldalon intézett új valamint megújított regisztrációk befogadása az NKA pályázathoz igazodóan soron kívül történik.