Kiss Mónika és Bérczes László az Ördögkatlan két társigazgatója vehette át az Év Fesztiválszervezője díjat, melyet a Magyar Fesztivál Szövetség elnöke Márta István adott át a  XXVII.Turisztikai Évadnyitó Gálán a Kongresszusi Központban.
A Magyar Fesztivál Szövetség elnöksége minden év/évad végén összeül és megszavazza, hogy az adott évben kinek ítéli oda az Év Fesztiválszervezője díjat. Az elmúlt években többek között olyan szakmai nagyságok vehették át a kitüntetést, mint Gerendai Károly (sziget), Bódor Edit (Főnix), Stenczer Béla (POSZT), vagy Mészáros Zoltán (Veszprémfest).
2018 volt az első olyan év, hogy a Szövetség két embert nevezett meg, tette mindezt azért, mert az Ördögkatlan fesztivál 2008-as születése óta két névvel forrt össze, a két társigazgatóéval, Kiss Mónikával és Bérczes Lászlóéval. 

A díjátadón Kiss Móni képviselte a fesztivált, ő vette át az oklevelet.

„A Magyar Fesztivál Szövetségnek már 220 tagja van. Szakmai szervezetünkben művészeti, közösségi,népművészeti és gasztrokulturális tagozatokba – előzetes regisztrációt követően – jelentkezhetnek minőségi fesztiválokat rendező szervezetek. Elnökségünkben gyakorló fesztiválalapítók, ill. -rendezők vesznek részt. A szakmai konferenciák mellett díjakat is adunk, amelyet elnökségünk szavazatai alapján kapják kollegáink. A februári “Az év fesztiválszervezője” (2018) mellett tavaszi közgyűlésünkön négy “Beke Pál Nívódíjat” is adunk az előző évben kért és kapott 20 minősített fesztivál közül. (Kis kerámia szobor: Lea kalappal)
Az Ördögkatlan 11 éves múlta, jelene és feltételezhető jövője, az értékrend melletti kiállása – a minőség csökönyös megtartása – Kiss Móninak és Bérczesnek köszönhető.” – mondta el Márta István a Szövetség elnöke.

Gratulálunk a két társigazgatónak és a fantasztikus, mértékadó fesztiválnak! További sok sikert kívánunk, Bérczes Lászlónak, pedig mihamarabbi gyógyulást! (Laci betegség miatt nem volt jelent személyesen a díjátadó gálán)