Újonnan avatott, minősített fesztiválunk az Avasi Borangolás fesztivál egy igazi gasztro-kulturális csemege, amit a Miskolczi Borbarátok Társasága Egyesület szervez.

A fesztivál évente, Miskolcon kerül megrendezésre, ahol csak az idén 97 különféle programmal, 4 zárt és 72 nyitott helyszínnel várták a bor- és kultúra kedvelőit a szervezők.

A rendezvény fő műfaji jellemzője a gasztronómia és a kultúra tökéletes harmóniája. Az Avasi Borangolás ugyanis nem csak kiváló borokat kínál, hanem a programok széles palettájával igyekszik minden korosztály számára érdekessé tenni az eseményt. Gyermek- és ifjúsági programoktól kezdve, folklór bemutatókon át, egészen a komolyzenei és könnyűzenei koncertekig minden megtalálható.

Az esemény egyediségét az is adja, hogy olyan szakértők is részt vesznek a szervezésben, mint Áts Károly borász, Borbély Roland borász, és még sokan mások.

Velük együtt dolgozva a szervezők olyan rendezvényt hoztak létre, ami nemcsak a helyi közösséget, de az ország más részeiből érkező vendégeket is vonzza.

A fesztivál látogatószámai is ezt támasztják alá.

Az utolsó három évben a rendezvény állandóan növekvő népszerűségnek örvend, az utolsó fesztiválon több, mint 27 000 látogató vett részt.

Az Avasi Borangolás fesztivál a gasztronómia és kultúra szerelmeseinek egyedülálló élményt nyújt, ahol a bor és a jó társaság találkozik Miskolc szívében.

Facebook: https://www.facebook.com/avasiborangolas

Instagram: https://www.instagram.com/avasiborangolasofficial/

Web: https://www.borangolas.hu