Megjelent a Kulturális Fesztiválok Kollégium pályázati kiírása, melynek beadási határideje 2019. január 23.

A pályázati feltételekben sok változás nem tapasztalható az elmúlt évekhez képest, most is alapvető kitétel, hogy a pályázó szervezet valamilyen szakmai szövetség tagja legyen. A szövetségek névsora a pályázati kiírásban olvasható.

A Magyar Fesztivál Szövetség, mint mindig,  legnagyobb odafigyeléssel igyekszik támogatni tagságát a sikeres pályázásban!

Szövetségünk január 7. és 18. között megerősített háttérrel készül az igazolások kiadására!

Tagtársainkat kérjük, hogy a fesztivalregisztracio.hu oldalon mielőbb frissítsék fesztiváljuk/fesztiváljaik adatait, ha ezt az utolsó lezajlott fesztivál után nem tették meg, és amennyiben az MFSZ-től szeretnének tagságuk igazolásáról nyilatkozatot beszerezni pályázatukhoz, azt a fesztivalszovetseg@fesztivalszovetseg.hu e-mail címen mielőbb igényeljék meg.

Azoknak, akik még nem rendelkeznek tagsággal a Magyar Fesztivál Szövetségben, de pályázatukat már szövetségünk tagjaként kívánják beadni január 23-én, javasoljuk, hogy mielőbb kezdjék meg a tagfelvételhez szükséges adminisztrációt (láds itt) és adják be kérelmüket!
A beérkezett tagfelvételről az elnökség mindig a soron következő elnökségi ülésén dönt. (tervezett időpont: 2019. január 17.)

Tagság feltételei és felvételi kérelem

Sikeres pályázást és minél több megvalósult minőségi fesztivált kívánunk Mindannyiunknak!