Megtévesztő a nyitókép színvilága: ez nem az ukrán elektromos művek logója, hanem az idei EFFE-minősítésé. Ígértük, hogy hírül leszünk róla, ha megszületik a kiírás, ami ezúttal a fesztiváloknak a járványhelyzetben mutatott innovatív helytállására összontosít.

Ide kattintva lehet megismerni a felhívás részleteit és a jelentkezés módját. A FestivalFinder portálra regisztált fesztiválok június 30-ig küldhetik el legföljebb 3000 karakteres angol nyelvű beszámolójukat arról, amire büszkék a járvány kezelését illetően. Konkrétan: megtalálták a módját, hogy kommunikáljanak a közönségükkel? És tudtak-e izgalmas föltörekvő művészeket a közönség elé tárni? (Magyarországról nézve, nem biztos, hogy a fiatal előadók lanszírozásában testesült meg a túlélésért küzdő fesztiválok kreativitása.) Ha túl leszünk a nehezén, mennyiben lesz más a fesztivál mint korábban?

Lehet csatolni képeket, videót és a közönségtől érkező visszajelzés hiteles bizonyítékait.

A zsűri által elfogadott pályaművek remdkívüli EFFE-minősítést kapnak (“Badge of Invention”), és becsatolják őket abba a projektbe, amellyel játékos formában kívánnak kapcsolatot létesíteni a földrész fesztivál-látogató közönségével.