Örömmel értesítjük, hogy a MOL-Új Európa Alapítvány idén új kommunikációs ernyő alatt hirdeti meg a MOL-Új Európa Alapítvány – Határtalan nyár pályázatát határon túli kulturális fesztiválok, hagyományőrző nyári programok támogatására, hangsúlyozva ezzel a programsorozat jelentőségét a nemzeti összetartozást célzó tevékenységek területén.

Nagyon örülünk, hogy számos sokszínű, minőségi fesztivál és rendezvény valósulhatott meg 2022-ben a pályázat keretén belül, s ennyi nagyszerű partnerrel sikerült együttműködnünk.

A Határtalan nyár programsorozat idén is olyan rendezvényeket kíván összefogni, amelyek tevékenységük révén az ország/egy-egy régió/település kultúrájának megismertetéséhez és ezen keresztül a magyar kultúra pozíciójának és színvonalának erősítéséhez járulnak hozzá. A tavalyi évben ez a cél sikeresen megvalósult az Önök közreműködésével.

Változás a korábbi évhez képest, hogy az idei évben a pályázatonként elnyerhető érték felső határa magasabb lett, a tavalyi 15 000 000 Ft-ról 18 000 000 Ft-ra emelkedett.

A támogatás felhasználásának időtartama az idei évben: 2023. május 1 – 2023. október 31.

A részletes pályázati kiírás az alábbi honlapoldalon tekinthető meg:

Pályázóknak / MOL-Új Európa Alapítvány – Határtalan nyár 2023 (molujeuropaalapitvany.hu)

A pályázatok benyújtási határideje: 2023. március 29. szerda 23:59 óra.